El Consultori Digital Passa Visita A Partir De Març Per Atendre Urgències Informàtiques

El Consultori Digital passa visita a partir de març per atendre urgències informàtiques


La relació d’amor-desesperació que de vegades s’estableix entre un usuari i el seu equip informàtic pot assolir sovint nivells d’intensitat com els que viu un amo amb la seva mascota. I és que els ordinadors en certes ocasions també es fan malbé, desobeeixen les nostres ordres i es contagien de virus impertinents. Molts d’aquests problemes sovint tenen una solució senzilla i de vegades es poden prevenir seguint unes poques indicacions.

Al Citilab pensem que tot el que sigui facilitar l’accés a la tecnologia és sempre positiu, per aixó hem decidit obrir un Consultori Digital un cop al mes per atendre a tothom que necessiti ajuda per resoldre dubtes concrets sobre el seu ordinador o relacionats amb l’ús d’Internet.

A partir del proper 24 de març, i cada penúltim dimecres de mes, de 18 a 20h de la tarda, els especialistes del Citilab atendran directament tota mena d’urgències informàtiques, sense necessitat de demanar cita prèvia. Qualsevol que vulgui pot dur-hi també els seu propi ordinadors, ja sigui portàtil o no, per resoldre la qüestió de forma pràctica.

Aquesta és una nova iniciativa del Citilab per facilitar l’accés a la tecnologia i estimular l’aprenentatge digital dels ciutadans a partir de situacions de la vida quotidiana. A partir de problemes reals que ens sorgeixin interactuant amb les tecnologies digitals aprendrem els procediments per resoldre’ls. D’aquesta manera, a més d’endur-nos la solució a allò que ens amoïnava, adquirirem les eines necessàries per ensortir-nos-en autònomament en properes ocasions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar