Citilab Dóna A Conèixer Els Seus Projectes Educatius A Expodidàctica

Citilab dóna a conèixer els seus projectes educatius a Expodidàctica


Citilab ha participat en Expodidactica 2010, el saló de recursos per a l’educació, donant a conèixer les seves experiències pedagògiques en projectes d’aprenentatge i divulgació tecnològica. De dijous a dissabte ha compartit tots aquests aprenentatges amb els participants del Saló en l’AulaTAC, un espai enfocat a l’intercanvi d’experiències en les que es presenten solucions tecnològiques per a ensenyar de manera dinàmica i interactiva.
En aquestes xerrades s’han presentat cinc dels projectes més destacats de Citilab en relació a l’educació i les noves tecnologies:

Hort Digital, està enfocat a reduir l’abisme digital existent entre professors i alumnes. Per a això, l’aprenentatge es centrarà en l’ús d’espais de comunicació digital com les xarxes socials d’Internet, amb l’objectiu de fomentar la interactivitat.

Inventa TV és una activitat dirigida a nens i nenes en la qual la imaginació dels participants és la que dóna forma a un mini-programa de televisió per internet, utilitzant fons de croma. Una manera divertida de conèixer el llenguatge audiovisual i les seves possibilitats.

Scratch és un entorn d’aprenentatge de la porgramación creat pel Massachussets Institute of Technology i utilitzat des de fa dos anys per Citilab. L’objectiu és exercitar en els nens una determinada manera de pensar i d’analitzar els problemes utilitzant la tecnologia com un mitjà.

ACTIC és una nova acreditació de competències TIC per a majors de 16 anys, entesa com a combinació de coneixements i habilitats que les persones despleguen en situacions reals per aconseguir objectius amb eficàcia. Tant la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics.

Tecnolab és una proposta que acosta als més petits a la tecnologia amb activitats on els conceptes es transformen en realitat i acció. En procés s’aprèn la metodologia de treball digital i el coneixement de quins són els interessos de tecnològics, amb una estructura de treball participativa, lúdica i d’aprenentatge gradual.

Més informació a Expodidactica 2010

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar