Sanjosex Actuarà En Un Concert Digital A Citilab Amb Motiu De La Diada De Sant Jordi

Sanjosex actuarà en un concert digital a Citilab amb motiu de la Diada de Sant Jordi


Des de fa uns anys, Sant Jordi és un dia de llibres i roses, però també de concerts. Els anomenats “concerts de Sant Jordi” s’han organitzat sempre a Barcelona i a les principals ciutats de Catalunya. Ara, però, la tecnologia digital permet oferir un concert de Sant Jordi destinat a tots els catalans que volen celebrar la Diada arreu del món i no es troben aquí. I, de passada, als que la voldrien celebrar a casa però la passaran en algún aeroport perdut del món, esperant que el trànsit aeri recuperi la normalitat.

Amb aquest esperit, Scànner FM i Bankrobber, a través de SeriesBCN i el portal Catalansalmon organitzen al Citilab un concert del músic empordanès Sanjosex. L’actuació, de mitja hora de durada i en format acústic, es farà en viu al Citilab el divendres 23 a les 12 del migdia i s’emetrà en temps real a través dels webs de Musiclab, Scànner FM i Sèrie BCN. Hi ha places restringides per al públic que vulgui assistir-hi.

La idea de fer el concert va partir de la comunitat catalana de Sidney (Austràlia), que volia celebrar la diada de Sant Jordi amb l’emissió d’un concert. Catalansalmon.com es va afegir a la iniciativa, que d’aquesta manera va començar a prendre un caire plenament global.

Amb el seu suport, el Concert Digital de Sant Jordi de Sanjosex passarà a ser un esdeveniment seguit no només a Austràlia, sinó també per tota la diàspora catalana que també vol la seva dosi de llibres, roses i música.

Sanjosex interpretarà cançons del seu tercer disc, “Al marge d’un camí”, amb producció de Ricky Falkner. L’àlbum representa la consolidació del músic empordanès entre els grans noms de la cançó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar