Logo Cornellà Creació

Recursos psicològics davant del caos i la incertesa, a Cornellà Creació


Ens trobem en una època d’incertesa on l’individu pateix a nivell personal molts dels mals que li encomana la societat. Molts cops fer front a aquestes dificultats és qüestió de psicologia, confiança i una actitud positiva. Per parlar d’aquesta reptes personals, de com afrontar adversitats, de la relació entre cos i ment i de la il·lusió personal traduïda en èxit Cornellà Creació Fórum ha convidat a parlar al seu nou seminari-esmorzar la Dra. Ester Rodriguez i Clara Núñez.

El vincle cos i ment
La Dra. Esther Rodriguez porta més de 20 anys dedicant-se a la psico-medicina i s’ha especialitzat en la relació cos-ment amb una línia d’investigació basada en la importància de la influència dels pensaments i la capacitat innata del cervell per a provocar canvis en les dues àrees bàsiques d’una persona: la emocional i la física.

Per la seva banda, Clara Núñez és experta en motivació personal i grupal amb més de diset anys com a formadora i assessora personal a les seves esquenes. El seu objectiu principal és la capacitació per al desenvolupament de la qualitat individual com a eina bàsica d’evolució, d’èxit i d’equilibri global de les persones i/o negocis.

Conjuntament esbossaran algunes de les claus per afrontar de manera individual però també col·lectiva els diferents reptes als que hem de fer front com a membres d’aquesta societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar