Conferència-concert Boleros En Femení

Boleros en femení


La fama que ha envoltat sempre a alguns dels grans èxits del Bolero ha estat injusta amb les compositores que els van crear. Per reinvindicar la seva obra i el seu talent, l’Ajuntament de Cornellà el Consell Municipal de la Dona, i el CRDI convoquen a les 7 de la tarda del dijous 22 d’abril al Citilab la conferència – concert “Boleros en Femení”, que farà un recorregut per les grans peces del gènere.

Misteris carregats de passió
És habitual associar èxits com “Bésame mucho” o “Dos Gardenias” a grans intèrprets però el que no tothom coneix és que han estat escrits per compositores com Maria Grever, Consuelo Velázquez, Isolina Carrillo o Marta Valdés. El programa que s’ofereix divendres omplenarà la Plaça de la Creació del Citilab amb el só de les seves intenses creacions, executades per intèrprets del Conservatori del Liceu: Iris Abancó al piano, Queralt Camps amb el contrabaix, Laia Fortià a la batería i la veu de Laura Cruells.

El concert també es podrà seguir en directe per Internet des de l’espai de la Comunitat Online Musical de Musiclab , projecte d’aprenentatge musical en línia multiestilístic que va iniciar el seu programa el març passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar