Universitat De La Gent Gran Al Citilab

Tercer trimestre de la Universitat de la Gent Gran al Citilab


Citilab continua amb la seva aposta per la difusió de les noves tecnologies entre la gent gran amb la inauguració, aquest tercer trimestre, de dos tallers de noves tecnologies organitzats en col·laboració amb la Universitat de la Gent Gran de Cornellà (UGG). Els cursos s’emmarquen en la política de col·laboració entre Citilab i la UGG, una iniciativa que va néixer amb el compromís de posar a l’abast de ciutadans i ciutadanes de més de 50 anys programes formatius amb diferents formats i objectius.

Els cursos d’enguany es divideixen en dos nivells:

Noves Tecnologies, nivell bàsic.
Dimarts, de 18 a 20 hores a l’aula B del primer pis del Citilab.

Noves Tecnologies, nivell avançat.
Dijous, de 18 a 20 hores a l’aula B del primer pis del Citilab.

Introducció al món de la publicitat
Al marge dels tallers d’iniciació i perfeccionament dels coneixements de noves tecnologies, Citilab i la UGG ofereixen un taller específic dedicat al món publicitari. Sota el títol, Com fer un anunci amb missatge, s’explicaran les claus del món de la publicitat i les seves estratègies. Aquest taller s’impartirà dimarts i dijous de 18 a 20 hores a l’espai SeniorLab.

Aquest concepte de formació vol generar possibilitats per aquelles persones que pretenen continuar aprenent i creixent tant de manera personal com de manera col·lectiva així com generar un espai d’intercanvi de coneixements amb intenció d’incidir en la vida social del seu entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar