Comissió TIC.cat

Citilab acull la reunió de la ComissióTIC.cat


L’auditori de Citilab va acollir el dilluns 12 la darrera reunió dels membres de la comissióTIC.cat, un organisme de coordinació i de participació de les institucions públiques i privades col·laboradores del pla TIC.cat, del qual Citilab en forma part.

En la reunió es van presentar les noves incorporacions a la comissió, es va aprovar l’acta de la darrera sessió plenària i es va fer balanç de les accions realitzades durant el 2009. En un altre punt de la sessió es van analitzar les dades del Pla PIMESTIC, que ha generat una inversió en noves tecnologies a les empreses catalanes de 66,5 milions d’euros entre els anys 2007 i 2009.

Un altre objectiu de la reunió era debatre sobre el nou acord marc de serveis TIC, operatiu des del maig del 2009. La comissió també va tractar sobre la Guia de millora de la productivitat per empreses TIC, un decàleg de bones pràctiques per la millora de la productivitat en empreses TIC basat en l’experiència prèvia d’algunes empreses catalanes.

La Comissió TIC.cat està formada per representants de les institucions públiques i privades del sector de les TIC en català i del pla TIC.cat, i té la finalitat d’informar, proposar, consultar i assessorar en tot allò que afecti al desenvolupament del Sector TIC a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar