Projecte A L'ExpoLab

Connexions, projecte guanyador de la votació popular d’Expolab


Després d’unes setmanes de preparatius, de rebre, evaluar propostes i d’organitzar un procés participatiu, el passat 8 d’abril vam organitzar finalment les votacions per trobar quina era la proposta favorita del públic d’entre les presentades al projecte Expolab. Les urnes es van tancar seguint rigorosament l’horari previst i tothom va tenir la oportunitat de votar a través del blog (en català, castellà i anglès) o in-situ a través del web creat per a l’ocasió.

S’han comptabilitzat un total de 114 vots amb una proposta guanyadora, Connexions, de la Maria Bobes. El públic s’ha decantat per aquest projecte que analitza les connexions entre les persones i les xarxes socials Val a dir, però, que si fa no fa totes les propostes van rebre vots, prova que el públic les va estudiar detalladament.

Al vestíbul del Citilab, on des de primera hora del matí s’havien disposat uns plafons explicatius de cada projecte, hi van anar venint persones encuriosides per conèixer les propostes presentades a l’Expolab. Molts d’ells van votar en els punts de vot disposats allà mateix. Un cop descoberta la guanyadora, que es trobava entre el públic, es va fer un brindis a la salut d’un projecte que gràcies a la seva elecció passarà del món virtual al món tangible. Podeu trobar més informació sobre aquest procés al bloc d’Expolab

Si voleu ser una mica més partíceps de la jornada podeu escoltar aquests àudios. Un on la Irene Lapuente explica quin ha estat el guanyador i què passarà ara i un altre de la Maria Bobes abans de saber els resultats (en castellà). Aviat començarem a construir l’exposició!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar