Primera Prova Pilot Projecte Sportic

Primera prova pilot del projecte Sportic des del camp del C.D. Fontsanta-Fatjó


Després de setmanes d’intens “entrenament” a les instal·lacions del Citilab, un grup de joves voluntaris del F.C. Fontsanta-Fatjó de Cornellà sortiran aquest dissabte al camp per debutar com a reporters, disposats a donar el màxim per treure el millor partit de les imatges.

Amb aquesta retransmisió el projecte Sportic comença a mostrar en públic els seus avenços, en un exercici de periodisme ciutadà en el que s’estudia i es posa en pràctica l’ús de la tecnologia per part de la ciutadania en l’àmbit de les entitats esportives.

Equipats amb dues càmeres digitals d’alta definició i diversos dispositius mòbils, els participants del projecte s’encarregaran d’enregistrar i emetre per Internet el partit que es disputarà entre els alevins de l’equip local i els del Gavà-Mar, en aquesta primera prova pilot que començarà a les 10:00 hores del matí

Sportic, unint esport i tecnologia
El primer grup de treball d’Sportic està format per una dotzena de entusiastes reporters que des del passat 8 de febrer s’han anat formant en l´ús dels programes d’streaming, l´ús de les càmeres i els sistemes d’edició al plató del Citilab i que han anat posant en pràctica aquest aprenentatge durant els entrenaments setmanals de l’equip. Més enllà de la difusió que proporciona la transmisió d’aquestes imatges per televisió IP, les plataformes socials 2.0 com la que inaugura de forma pionera el F.C. Fontsanta a Cornellà constitueixen una magnífica oportunitat per cohesionar encara més l’afició i amplificar el seu àmbit d’actuació també com a comunitat online.

No us perdeu el partit veient-lo en directe des de Fontsanta-Fatjó TV!

Partit: Aleví C. C.D. Fontsanta-Fatjó vs. Aleví Gavà-Mar
Lloc: Camp de futbol del C.D. Fontsanta-Fatjó
Hora: 10:00 del matí

Comenteu amb nosaltres el partit a:

Twitter
Facebook

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar