Disseny Virtual ExpoLab

Expolab et convida a votar pel millor disseny virtual que es construirà al Citilab


Queden ja només unes poques hores per conèixer el nom del projecte guanyador del concurs Expolab. Finalment són setze els projectes presentats per dissenyadors de tot el món a Second Life, a la zona reservada per a Citilab pel Tech Museum. Les darreres 5 propostes s’han afegit a darrera hora, la nit del dimarts.

Us convidem a venir al Citilab aquest dijous 8 d’abril a les 17 h. per votar la proposta guanyadora i que passarà de l’estat virtual al físic materialitzant-se al vestíbul de Citilab, on es construirà de forma corpòria i es convertirà en una realitat palpable, participativa i interactiva que podrà ser compartida per tothom que vulgui explorar-la, l’octubre del 2010.

No us perdeu el brindis i l’ambient que ben segur es respirarà aquella tarda, però si tot i així no podeu venir, no teniu perquè quedar-vos fora, podeu començar a votar ja online a partir de les 22h del dimecres.

Si voleu veure per qui votar, trobareu totes les descripcions dels projectes blog d’Expolab o bé veure’ls “en viu”, donant-vos un tomb per Second Life, cercant l’espai “Expolab”. Tota manera, us mostrem aquí l’imatge dels projectes candidats i també podeu veure la descripció original dels seus propis creadors (en anglès) d’alguns d’ells al Tech Museum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar