Actuació MusicLab

Musiclab escalfa motors i arrenca amb dues sessions online en directe


El passat cap de setmana del 20 i 21 de Març de 2010 es va realitzar amb èxit la primera sessió de la Comunitat Musical Oberta del projecte Musiclab amb l’emissió dels primers continguts en “live streaming” des de Musiclab TV. Entrevistes, sessions pedagògiques i actuacions musicals, han estat els primers continguts audiovisuals i musicals per alimentar l’arxiu de la comunitat online. Aquestes activitats han estat emeses des de Sant Boi de Llobregat en el marc del 8è Seminari Internacional de “Cajón” i Percussió 2010, amb la participació d’artistes especialitzats en diverses disciplines relacionades amb l’àmbit de la percussió flamenca, llatina i tradicional.
Mestres de la percussió a Musiclab
La primera emissió es va realitzar el 20 de Març a les 19:00h, una sessió que va estar conduïda pel músic veneçolà Juaco Arteaga qui ens va mostrar els secrets de la secció rítmica de la música llatina, davant d’una vuitantena d’assistents.


La nit del 20 de Març varem tenir l’oportunitat d’entrevistar al grup El Bicho que participà al 8è Seminari Internacional de Cajón i Percussió amb un repertori especial en format acústic, actuació que varen gaudir casi un miler d’afeccionats d’un dels grups més importants del panorama estatal i referent internacional de la fusió que es fa des de el Sur d’Europa. Els components de ElBicho es van mostrar molt interessats amb el projecte Musiclab i van deixar una salutació afectuosa per tots els membres de la Comunitat Musical Oberta Musiclab i desitjar sort a l’equip, després de subratllar la importància d’iniciatives com aquesta per a la música, els professionals i els afeccionats.

 

Diumenge 21 de Març a les 11:45 es va realitzar la segona emissió Musiclab per a la Comunitat Musical Oberta. Aquesta sessió va ser a càrrec d’Aziz Kodhari, reconegut músic marroquí, membre oficial de l’Orquestra Àrab de Barcelona, formació musical resident a l’Auditori de Barcelona. Aziz Kodhari ens va desvetllar, junt a seixanta atents espectadors, les claus dels instruments fonamentals de la percussió àrab i el seu rol dintre de la música àrab.

Les activitats de la Comunitat Musical Oberta Musiclab han donat el tret de sortida a una graella que es desenvoluparà en els pròxims mesos i a les que es pot accedir des de CMO

Més informació:

Projecte Musiclab
CMO-Comunitat Musical Oberta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar