Citilab Al Mobile World Congress

Citilab presenta els seus projectes de mobilitat participativa al Mobile World Congress


Des de primera hora del matí del dilluns, i fins el dijous 18 de febrer, el Citilab hi és present al Mobile World Congress (MWC), la trobada de referència en telefonia mòbil amb projectes tecnològics en que el protagonisme rau en la interacció i la participació amb l’usuari. Enguany Citilab comparteix stand amb Tic.cat, xarxa empresarial TIC impulsada per la Generalitat de Catalunya, que ja compta amb una base de més de mil usuaris.

Per visitar aquesta i altres iniciatives allotjades al pabelló empresarial de Catalunya, s’han acostat aquest matí diverses personalitats de l’Administració catalana i central, com ara el ministre d’Industria, Turisme y Comerç, Miguel Sebastián, el secretari d’Estat de Telecomunicacions, Francisco Ros, el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, el conseller de Governació i Administracions Públiques,Jordi Ausàs, i el director general per a la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Josué Sallent, entre d’altres.

L’aparador mòbil més gran del món
El GSMA Mobile World Congress obre les seves portes aquest dilluns 15 de febrer a la Fira de Barcelona i durant quatre dies centenars de companyies del sector de les telecomunicacions i de l’electrònica mòbil mostraran “l’estat de l’art” (al menys a nivell comercial) del sector. Amb més de 47.000 visitants arribats de tot el globus, el MWC és el saló de telefonia mòbil més important del món i un esdeveniment que, malgrat ser breu, té un fort impacte en l’activitat econòmica de serveis de la ciutat. S’espera que a banda de la presentació de nous terminals i ofertes en dispositius mòbils, també es desvetllin noves tecnologies en LTE i WiMax, i anuncis interessants com la Wholesale Applications Community, una proposta de les operadores de tot el món per crear una plataforma per a aplicacions mòbils internacional i oberta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar