Concurs De Disseny A L'ExpoLab

Citilab obre un concurs de disseny de l’exposició dins del projecte Expolab


El projecte Expolab, un laboratori per crear noves exposicions amb participació ciutadana que integrin tecnologia, innovació, ciència i disseny, ha obert un concurs a dissenyadors de tot el món. El millor disseny serà el que finalment es construirà a l’espai d’exposicions que es situarà a la planta baixa del Citilab.

El projecte Expolab és una col·laboració amb el Tech Museum a San José, Califòrnia. Els dissenyadors poden contribuir amb fotos, reproduccions i el text i també és possible construir una maqueta virtual en l’entorn de disseny de Tech Museum a Second Life. Expolab convida als estudiants, dissenyadors i altres persones que estiguin interessades en aquest projecte a participar en el concurs. Les propostes es poden pujar fins al 25 de març a la pàgina web del concurs

Tòpics:
La Internet i les tecnologies digitals han canviat la manera com …

1. Compartim els records
2. Connectem
3. Viatgem en el temps i l’espai
4. Treballem
5. Experimentem la seguretat

Fases de cada tòpic:
Expolab explorarà els canvis de la contemplació a la participació en cada àrea amb les històries o anècdotes que la gent de diferents edats poden fàcilment identificar-se. L’exposició s’organitzarà amb cinc àmbits que integraran:

1. L’Observació
2. La participació del visitant
3. La tecnologia que hi ha al darrera
4. La relació amb Citilab

Per obtenir més informació visiteu el blog d’Expolab

Feu clic aquí per descarregar l’informe de disseny complet (en anglès)

Feu clic aquí per llegir més sobre el projecte Expolab general (en anglès)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar