Breakout troba al Born un nou espai urbà per al treball col·laboratiu


Seguim sumant espais de co-working al projecte Breakout, de manera que a la llista WTC Almeda Park, l’Illa Diagonal amb Trambaix, i la fàbrica cultural Fabra i Coats, ara s’hi afegeix el Bar Borneo com a punt de trobada del proper Dia del Treball Sense Oficina. I aquesta ja és la quarta edició d’un projecte que està prenent un bon ritme de celebració i que compta cada cop amb més èxit de participació i de resultats. L’equip del Citilab està treballant fort perquè aquesta nova cita, un espai obert i flexible el proper dijous 25 de febrer de 9.30h a 18h, incorpori algunes novetats de format i segueixi explorant en l’apropiació d’espais urbans per al treball col·laboratiu.

El lloc triat en aquesta ocasió va ser proposat per una participant en el procés obert de propostes de nous Breakouts que es va posar en marxa al bloc a partir d’una implementació d’un mapa de Meipi, un projecte col·laboratiu de plànols oberts molt útil per detectar i comentar espais entre diversos usuaris. El bar Borneo, al bell mig del “modern” barri del Born de Barcelona, reuneix característiques molt interessants per continuar investigant en aquestes propostes de co-working i d’innovació en l’entorn laboral. Els encarregats d’aquest local de dues plantes busquen un ambient agradable per a les relacions humanes, en el què tot tipus de clients s’hi sentin còmodes i puguin intercanviar experiències. Coincidint de tal manera amb l’esperit Breakout, el Borneo es desvetlla com a ideal per a acollir aquest quart experiment d’innovació social.

Convidem doncs un cop més a ciutadans creatius i innovadors, a professionals que busquin nous emplaçaments per a les seves tasques i a qualsevol persona que vulgui compartir els seus coneixements i experimentar el co-working, a acostar-se a aquest enclavament del Born per viure l’experiència Breakout durant unes hores. Com ja hem demostrat àmpliament entre tots, una altra forma de treball, més oberta, participativa i flexible és possible i necessària.

Al Borneo tornarem a crear l’entorn ideal per fer fluir les idees professionals lliurement, amb tot l’equipament necessari per al treball en l’era 2.0: connexió WiFi a Internet, ordinadors portàtils, dinàmiques creatives i espais flexibles de reunió.

Informació Breakout 4.0:
– Dia i hora: dijous 25 de febrer, de 9:30h a 18:00h
– Lloc: Bar Borneo. Carrer Rec, 49. Barcelona [Plànol]
– Confirmacions (necessàries per temes logístics i d’aforament): breakout@citilab.eu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar