Nevada Al Citilab

Torna la normalitat després de la nevada


Els tallers del Citilab reemprendran la seva activitat en els seus horaris habituals a partir de demà mateix, regulatitzat ja el ritme normal del Centre després dels efectes del temporal de neu de dilluns. L’intensa nevada que des de mitja tarda s’havia fet sentir amb força a tot Cornellà, va obligar a suspendre l’activitat als tallers del Centre i també dos dels actes previstos del día, la segona sessió plenària de la comissió TIC.CAT i la celebració del concert “Boleros en Femenino”, iniciativa en el marc dels actes del Dia Internacional de la Dona. El dimarts 9 tampoc hi hagut classes, com a mesura cautelar, en previsió de complicacions en les condicions d’accés al Citilab.

Col·lapse circulatori
La rapidesa amb la que la neu, espitjada pel fort vent, va anar guanyant terreny la tarda del dilluns va agafar per sorpresa als habitants de la ciutat i va complicar greument la fluidesa del transport públic que comunica amb el Centre.
Cap a les cinc de la tarda ni el TRAMBaix ni els ferrocarrils de l’estació de Cornellà estaven operatius, amb l´única excepció de la línia 5 del metro que funcionava amb normalitat.

Podeu veure aquí algunes de les imatges de la nevada preses des del Citilab en aquesta galería fotográfica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar