Disseny Primera Exposició ExpoLab

El disseny de la primera exposició d’Expolab inicia el seu compte enrere


Durant aquest mes de març l’equip d’Expolab està celebrant trobades setmanals a Second Life amb dissenyadors i aficionats que volen col.laborar amb el projecte. A l’interior d’un Citilab virtual, edificat sobre l’illa del Tech Museum, l’espai comença a omplir-se de cubs amb instal·lacions que representen les connexions virtuals i reals, la instantaneïtat, el canvi en com compartim els records a través de la fotografia … etc .
Us convidem a fer un petit recorregut i a donar-los un cop d’ull al Tech Virtual o bé al mateix Second Life.

No hi han faltat tampoc els participants, com Agent Heliosense, l’avatar responsable de les interaccions virtuals en el Tech Museum of Innovation de California, Quantum Mechanics o Ozzy Wozniak. Alguns d’ells són de Barcelona, però molts són d’altres llocs molt diferents, com els Estats Units o el Vietnam. Nosaltres som Mandarina Parabola, Oskar JustTheCook, Hector Zamarung i Ingrid Kimono.

Una exposició dissenyada per la participació
L’última setmana, l’equip de Expolab introduir una proposta pròpia, un cub que representa com ha evolucionat el món de la fotografia. Des de la fotografia única i apreciada, fins a la multitud d’imatges que pengem a Flickr, Facebook o Twitter, el fenomen de compartir records o la fotografia analògica versus la fotografia digital.

Durant aquests dies també s’han acostat alguns dels participants al taller de expo-disseny celebrat el 14 de gener, amb els quals hem estat parlant de les propostes de la gent a Second Life, i de les noves idees que ells encara volien acabar de compartir amb nosaltres.

Encara ens queden molts temes sobre els que es poden presentar propostes: les connexions, la seguretat, el temps, l’espai i el concepte de instantani o els tipus de treball.
Us animem a tots aquells que esteu interessats en aquest projecte a donar la vostra opinió i a presentar propostes abans de final de mes. Podeu fer-ho directament a Second Life o bé enviar-nos un text, dibuixos, fotografies, vídeos o venir a Citilab a parlar amb nosaltres.

El nostre correu electrònic a equip.expolab @ gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar