PLE Conference

La PLE Conference acull propostes i inscripcions fins finals de març


The PLE Conference, congrès centrat en els entorns personals d’aprenentatge que es celebrarà a Citilab durant el 8 i 9 de juliol, ja s’aproxima a la seva primera fita. Aquest 26 de març finalitza el plaç per inscriure’s i per enviar propostes.
Tothom qui desitgi aportar temàtiques per fer comunicacions, tallers, taules rodones o debats disposa encara d’unes setmanes per presentar-les als organitzadors.

La PLE Conference te com a finalitat crear un espai on investigadors i educadors puguin intercamviar idees, experiències, reflexions i investigacions sobre el desemvolupament i implementació dels entorns personals d’aprenentatge.

La idea dels PLE representa un canvi qualitatiu en el model educatiu, en el que els alumnes de ser mers consumidors d’informació que els arriba a través de canals externs diversos (llibres de text, biblioteques, EVEAs, etc.) a convertir-se en gestors d’informació, creant vincles i connexions entre els diferents recursos que ells mateixos han seleccionat o que els han recomanat.

Nous espais de participació i difusió
En el marc del congrés es contempla crear espais de discussió, “unconferences”, i reunions de treball, a suggeriment dels participants. A més de les sessions presencials, es crearan diversos canals de participació i difusió en línia,: per començar pots unir-te al grup de Youtube. Aquest grup serà també la seu virtual del Mediacast Contest: una forma de reconèixer el valor del contingut generat pels usuaris, on es premiaran les tres millors produccions (mediacast) sobre Pleso.

Paralelament, algunes comunicacions seleccionades seran incloses a l’International Journal of Virtual and Personal Learning Environments

Més informació, Web PLE Conference
Inscripcions: Mètode de registre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar