DrupalCamp España 2010

Els incondicionals de Drupal prenen el Citilab durant el cap de setmana


Al DrupalCamp Spain ja no hi cap ni una agulla. Ja fa més de dos anys que Citilab es va omplir de gom a gom durant la celebració de la DrupalCon, trobada a nivell mundial d’aquesta animada comunitat d’usuaris i desenvolupadors, i ara promet repetir l’èxit de convocatòria a nivell espanyol després de la trobada de Barcelona, setembre del 2009.

Del 26 al 28 de febrer 350 incondicionals de Drupal, el gestor de continguts Open Source que més adeptes està aconseguint actualment, es reuniran a Citilab per celebrar la primera DrupalCamp España.

Pensant també en els participants europeus, una de les quatre pistes de sessions que tindran lloc de forma simultània, es desenvoluparà íntegrament en anglès. A més de les ponències i debats amb destacats experts en Drupal, també hi haurà espai per a reunions informals i improvisades a la primera planta de Citilab.

El programa de DrupalCamp Spain és deliberadament ampli, i comprèn des de la iniciació al gestor, fins a l’ús i administració de Drupal, passant per aspectes com Desenvolupament, Usabilitat i Disseny o aplicacions per a l’empresa. Així mateix, durant aquests tres dies els participants també podran assistir a conferències i activitats relacionades amb la plataforma Drupal i descobrir els secrets i avantatges del CMS en les sessions BOF, interessar-se per les novetats en els estands dels patrocinadors i d’una àmplia àrea per networking a la planta baixa de Citilab.

Drupal, una opció cada vegada més popular per a la gestió de continguts web
Drupal és un dels més populars CMS (gestor de de codi obert), amb llicència GNU/GPL i desenvolupat en PHP, que permet a diversos usuaris publicar, administrar i organitzar la informació a la web. La seva peculiaritat és que la seva arquuitectura està basada en un sistema dinàmic de nodes que emmagatzema la informació en una base de dades i facilita la publicació i vinculació de continguts diversos com articles i imatges, a més d’integrar serveis afegits com fòrums, enquestes o blocs, entre altres.

En aquesta edició, la comunitat d’usuaris de Drupal Espanya, organitzadora de l’esdeveniment, compta amb el patrocini de CENATIC y de FORCONTU, a més de la col.laboració d’empreses com Cometatech, >¡IdeUp!, Sadiel o Anaya multimedia, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar