Breakout 4.0

Breakout 4.0 reprén el projecte d’investigació de nous espais i formes de treball


Un nou Breakout, i ja en són 4!, arriba avui dijous 25 de febrer perquè de la mà del Citilab tots aquells ciutadans amb ànim emprenedor s’uneixin per redescobrir espais urbans alternatius i explorar noves formes de treball col·laboratiu. Aquesta ocasió la cita és al bar Borneo del barri de La Ribera de Barcelona, i novament desenes de participants compartiran un grapat d’hores i uns quants metres quadrats per tirar endavant els seus projectes i compartir experiències amb la resta en una fluïda jornada de co-working.

Aquesta quarta edició del Dia del Treball Sense Oficina organitzat pel Citilab va consolidant-lo eminentment com a projecte d’investigació, ja que per davant de tot aquesta és una iniciativa que va nèixer per a descobrir què succeeix quan es proposen formes diferents de treballar i d’organitzar-se. I el que s’aprén d’aquests descobriments és el motor que engega noves celebracions del Breakout, en una espiral de recerca i creació que va engrandint el projecte i dotant-lo de més i millor sentit.

Breakout creix amb tothom
Des dels seus orígens, primer a Nova York i després a Cornellà, s’ha plantejat com un laboratori “sobre el terreny” d’innovació ciutadana, que avança amb l’experiència dels seus participants i amb les aportacions que aquests ofereixen a l’equip del Citilab. Una mostra d’aquest potencial estimulant del propi Breakout és que el lloc d’aquesta edició ha estat proposat per un dels participants i escollit per votació a la web, seguint així el propi esperit col·laboratiu del certamen.

Els investigadors del Citilab tracten de copsar l’opinió dels assistents a cada Breakout, construïnt així una recerca que ja està culminant en informes exhaustius que descriuen l’evolució de la proposta. Els seguidors habituals del moviment Breakout tindreu ocasió de comentar amb l’equip organitzador els resultats que s’han anat extraient dels darrers dies.

Esteu, doncs, tots convidats a acostar-vos de 9.30 a 18h al Borneo (c/Rec, 49) per submergir-vos en una nova jornada de co-working on tothom hi té molt per ensenyar i tant mateix per aprendre. Al Borneo trobareu l’entorn ideal per fer fluir les idees professionals lliurement, amb tot l’equipament necessari per al treball en l’era 2.0: connexió WiFi a Internet, ordinadors portàtils, dinàmiques creatives i espais flexibles de reunió.

Informació Breakout 4.0:
– Dia i hora: dijous 25 de febrer, de 9:30h a 18:00h
– Lloc: Bar Borneo. Carrer Rec, 49. Barcelona [Plànol]
– Confirmacions (necessàries per temes logístics i d’aforament): breakout@citilab.eu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar