Logo TIC.cat

Tendències de futur a Internet a través d’experiències d’empreses


La web del futur serà accessible a tothom?, Estem posant en joc la nostra privacitat amb el Cloud Computing? Aquestes qüestions i moltes altres més es debatran el dijous 25 de febrer a la jornada “Tendències tecnològiques en l’entorn web , que se celebrarà a la Unió Empresarial de l’Anoia.
Sergi Marcén, responsable del Pla TIC.cat de la Generalitat de Catalunya, i Jaume Balcells, membre de la junta directiva de TIC Anoia, donaran la benvinguda a les 18h a una jornada dinàmica on es reuniran professionals i experts per analitzar l’evolució de la Xarxa

Update tecnològic a través d’experiències d’empresa
Al llarg de l’esdeveniment es mostraran exemples reals d’empreses TIC catalanes que ajudaran a comprendre l’evolució dels principals àmbits tecnològics del sector. Amb aquest format s’abordaran temes com Cloud Computing, la Web Vertical, les Tecnologies d’Anàlisi del Comportament dels Usuaris a Internet i Entorns Colaborativos i es debatrà sobre tendències de futur a Internet.

Pau Garcia-Milà, cofundador d’eyeOS, obrirà la ronda d’exposicions amb experiències en Cloud Computing, paradigma que permet compartir recursos de computació a través de la Xarxa A continuació seguirà la xerrada de Marc Cuevas, fundador i CEO de Layers, sobre la Web vertical.
El soci i director general de Xperience Consulting, Javier Darriba, presentarà per la seva banda el “Test d’usuaris en remot” i el “Eye Tracking”, dues tècniques mitjançant les quals s’analitza el comportament de milers d’usuaris en una determinada web. Finalment, intervendrà Miguel Vidal, membre de Chief Technology Officer de TechIdeas.

L’entrada és lliure fins a completar l’aforament. Els interessats en la jornada poden inscriure mitjançant el següent formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar