Logo Cornellà Creació

Ferran Pascual esbossa plans de futur per a les empreses familiars a Cornellà Creació


Ferran Pascual i Berrocal exposarà aquest dijous 25 de febrer al Citilab de Cornellà alguns dels secrets per a la gestió i el desenvolupament de negoci en els comerços familiars, en el marc del programa de tallers del Cornellà Creació Fórum. El seminari està enfocat a directius i emprenedors de negocis familiars de l’àrea del Baix Llobregat interessats en descobrir noves estratègies comercials que puguin resultar eficaces per al creixement dels seus projectes empresarials.

A causa de la crisi econòmica, l’augment de l’atur i per tant a la disminució del consum molts negocis familiars estan patint perdudes. La recessió dels beneficis fa necessari un nou enfocament en l’estructura d’aquestes empreses per esmorteir la caiguda i reinventar-se amb més força. Aquest és, precisament, el punt de partida de “El comerç y l’empresa familiar” taller que pretén aportar algunes claus per a la supervivència.

Un expert en centres comercials
Ferran Pascual té una llarga experiència en el disseny, comercialització i gestió de centres comercials com a director a Catalunya del grup Larry Smith.
Va ser el primer gerent de Llobregat Centre des d’abans de la seva obertura i amb posterioritat ha intervingut directament en l’obertura i posterior gestió de centres com Llobregat, Sant Cugat, Montserrat Centre, Diagonal Mar, a Barcelona, així com a Madrid, Múrcia, València, Santiago de Compostela o Còrdova.

L’agenda de ponències i tallers de Cornellà Creació s’estén fins al mes de juny i es pot consultar a la web del Fórum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar