Logo GobCamp

GobCamp Espanya, cap a una administració pública creada conjuntament amb el ciutadà


Un altre model de fer política és possible. Aquest és el punt de partida de GobCamp España, una trobada atípica en format de “de-conferencia” que aplegarà demà al Citilab a membres de l’administració pública i, en general, a totes aquelles persones interessades en repensar com s’han d’adaptar els diferents governs al món actual de xarxes socials i d’intercanvi de dades. L’objectiu és investigar com el govern local i els ciutadans poden participar junts en la creació d’un nou tipus d’administració més “compartida”.

L’esdeveniment, que començarà a les 9 del matí i finalitzara a les 8 del vespre, forma part d’un moviment mundial de trobades similars, a aquesta com les que es celebren per exemple al Regne Unit.

Una agenda 100% participativa
El propi programa de GobCamp serà creat el matex dia pels propis participants, de manera que qualsevol persona pot suggerir un nou tema i treballar-hi a través d’una presentació, un taller, preguntes i respostes o el que prefereixi. A la tarda hi haurà tallers al voltant de temes diferents a treballar per arribar a conclusions pràctiques que es puguin aplicar.

Diversos participants de tot Espanya i fins i tot del Regne Unit ja s’han inscrit. La participació és lliure, tothom hi és benvingut i es pot enregistrar (encara) aquí.

Per seguir el GobCamp al minut
Podreu seguir al detall tota la evolució de GobCamp veient els vídeos i l’audio en directe que proporciona la plataforma de social media streaming Civico. Aquest canal té con objectiu ser una via d’accés a la democràcia interactiva. Tambeu podeu informa-vos i participar a l’esdeveniment utilitzant l’identificador #gobces al twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar