Seu Virtual Del Citilab

El Citilab estrena nova seu virtual


Les parets de maons, les taules de fusta, els reflexos als finestrals, els citilabers a classe, les centenars de cadires, els equips informàtics, cada esglaó i cada columna… Tot, fins al més mínim detall, de l’estructura i equipaments de l’edifici Can Suris de Cornellà ha cobrat vida en el món virtual convertint les totxanes i el ciment en píxels, uns i zeros. El Citilab inaugura així la seva seu més arquitectònica a la Xarxa i obre una finestra a tot un seguit de possibilitats d’interacció amb aquesta recreació virtual en tres dimensions.

Si ja esteu disposats a entrar, ja podeu obrir la porta virtual al Citilab
Un recorregut al vostre gust

La descripció de les diferents àrees d’activitat de Citilab estan disponibles en català, castellà i anglès i també s’ofereixen diferentes opcions per recòrrer els seus espais.
L’opció Orbit permet explorar l’exterior de l’edifici i les vistes de l’entorn de barri més proper al Citilab. Si el que us agrada és anar al vostre aire, us recomanem el mode de Passeig, que us permet moure-us lliurement per tot l’edifici, només amb l’ajut de les tecles de direcció del teclat i el ratolí per orientar la vostra direcció de marxa. La visita guiada, en cavi, us ho posa molt més fàcil: només haureu de clicar a les icones giratòries que anireu trobant per avançar per les diferents zones.
Finalment, i com si prenguèssiu l’ascensor, el menú per plantes us permet accedir directament al nivell que voleu visitar de l’edifici.
Espais vius per interactuar i participar

La tecnologia amb que s’ha desenvolupat aquest model ofereix moltes opcions per poder-hi interactuar, com per exemple connectar les exposicions i esdeveniments que tinguin lloc físicament al Citilab amb aquest nou espai virtual, de manera que els usuaris puguin informar-se i participar activament en el seu desenvolupament. La integració de materials audiovisuals i d’altres eines multimèdia permetria, per altra banda, assistir virtualment a la celebració de diversos actes. Així doncs, el Citilab té una nova porta d’entrada que, connectada eventualment a entorns com Second Life, permetria inclús contactar directament amb totes les persones que colaboren dins i fora del Citilab (una distinció que ara té encara menys sentit) en els diversos projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar