Logo Cornellà Creació

Cornellà Creació accelera el motor econòmic de la ciutat


El 10 de desembre es va constituir el Cornellàcreació Fòrum, un nou projecte de dinamització del teixit empresarial de la zona que integrarà institucions capdaventeres en innovació, com el Citilab. La seva filosofia és similar a la del recentment presentat INNOBAIX, l’Agència d’Innovació Industrial i Coneixement del Baix Llobregat, però focalitzat aquest cop al municipi cornellenc. Així doncs, el Cornellàcreació s’engega com a motor per a impulsar l’economia local i per a apropar les visions dels protagonistes empresarials que sustenten l’avanç de la ciutat.

El Fòrum, promogut per l’Ajuntament de Cornellà mitjançant la seva societat de promoció econòmica PRECSA, representa el lloc comú on es construeix una ciutat amb ànims de projecció cap a l’exterior i que sempre ha tingut molt present el món empresarial. D’aquesta manera, amb el debat i les ponències, es fomentarà la interrelació entre els empresaris i es cercaran vies de treball conjuntes per incrementar l’activitat emprenedora.

El diàleg fonamentarà aquest projecte, com a camí bàsic per construir propostes, solucionar problemes i obrir prespectives de futur. Serà doncs, una plataforma de debat amb professionals i experts de prestigi que explicaran i intercanviaran les seves idees.

En aquest marc, el Fòrum compta amb diferents línies de treball especialitzades. Per una banda, el Cornellàcreació Fòrum RSC serà l’espai de cooperació entre empresaris, ONG i l’Ajuntament per a l’impuls de la Responsabilitat Social Corporativa a la ciutat. Per altre costat, el Cornellàcreació Fòrum RSC Acció Social és una iniciativa solidària que pretèn desenvolupar projectes de benefici comunitari col·laborant amb una ONG local.

El Citilab acollirà els tallers del Fòrum Cornellàcreació
Cornellàcreació comptarà també amb una completa agenda d’actes i tallers durant el què queda d’any i de cara al 2010, amb ponents d’excepció com el publicitari Lluís Bassat, o el premi Nobel d’Economia 2001 Joseph Stiglitz. El cicle de tallers tindrà lloc al Citilab-Cornellà i comptarà amb seminaris de diferents especialistes en innovació i temes afins. Els interessats en aquestes activitats ja es poden inscriure i consultar l’agenda a la web del Fòrum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar