Oscar Peón

Oscar Peón desvela els beneficis de la PNL per a les organitzacions al Cornellà Creació


Oscar Peón Rojo, psicòleg i coach en tècniques directives, entre d’altres coses, ofereix avui dijous 21 de gener pel matí una ponència a l’Auditori del Citilab-Cornellà que, dins el programa de tallers del Cornellà Creació Fòrum, desvetlla els usos de la PNL en les pràctiques organitzatives i empresarials. El seminari reuneix directius principalment del Baix Llobregat interessats en aquest tipus d’eines que darrerament s’han revelat molt beneficioses en el món de l’assessorament i dels negocis.

La PNL (Programació Neurolingüística) és un sistema que pretén preparar -“programar”- la ment de manera sistemàtica i aconseguir que comuniqui eficaçment el que una persona pensa amb el que fa, aconseguint una comunicació exitosa a través d’una estratègia enfocada al desenvolupament humà.

La PNL, donada la seva utilitat, s’ha anat extenent a diferents àmbits, com els negocis, la comunicació, les vendes, l’educació, la política, la publicitat, etc. Amb una formació adequada en PNL, es poden aconseguir les eines necessàries per fer front a diferents objectius tant personals com professionals. Oscar Peón se centrarà en aquest àmbit organitzatiu i com pot resultar una tècnica útil per a crear futur.

Cornellà de Llobregat: el municipi de la innovació
El Cornellà Creació és un nou projecte de dinamització del teixit empresarial de la zona que integra institucions capdaventeres en innovació, com el Citilab. La seva filosofia és similar a la de l’INNOBAIX, l’Agència d’Innovació Industrial i Coneixement del Baix Llobregat, però focalitzat aquest cop al municipi cornellenc. Així doncs, el Cornellà Creació, promogut per l’Ajuntament, es presenta com a motor per a impulsar l’economia local i per a apropar les visions dels protagonistes empresarials que sustenten l’avanç de la ciutat.

Els interessats en les activitats que es realitzen dins aquest macroprojecte es poden inscriure a la web del Fòrum i consultar-ne els temes i ponents previstos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar