Curs Online D'Associacionisme 2.0

Comença la matriculació de la segona edició del curs online Associacionisme 2.0


El Laboratorio de Redes Sociales de Innovación (Lab-RSI) inicia avui dia 18 i fins el 29 de gener el període de matriculació per a la segona edició del curs d’Associacionisme 2.0 de formació en el disseny i gestió de xarxes socials virtuals. Per a formalitzar la matricular els futurs alumnes han de completar el formulari online de la web del Lab-RSI i procedir al pagament de la matricula. En aquest procés tindran preferència aquells que ja van realitzar la pre-inscripció durant el passat mes de desembre, però està obert a tots els interessats. La quota de places és de 40 alumnes, que si es completa i hi ha prous sol·licituds extres s’ampliarà obrint una segona aula virtual del curs.

El Lab-RSI és una iniciativa pionera impulsada per Citilab-Cornellà i dirigida per Luis Ángel Fernández Hermana que té com a objectiu fomentar l’aprenentatge, la recerca i innovació, el desenvolupament de projectes i la consultoria en l’àrea de les Xarxes Socials Virtuals d’Innovació.

D’aquesta manera, no només es pretén formar en les competències necessàries per dissenyar, gestionar i desenvolupar xarxes socials virtuals en diferents àmbits i sectors, sinó també obrir nous camins de reorganització social i innovació per a col·lectius ciutadans i professionals, associacions, organitzacions, noves empreses , administracions i entitats diverses per tal que puguin ampliar el seu marc d’acció i de col·laboració mútua i de generació i gestió de coneixement en xarxa.

El Lab-RSI es compon de quatre programes:
· Aprenentatge del disseny, gestió i moderació de xarxes socials;
· Investigació i anàlisi de xarxes socials,
· Desenvolupament de xarxes socials
· Assessoria i consultoria en xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar