Assistents Breakout

Breakout torna a demostrar que sempre hi ha espai per a les bones idees


Citilab segueix endavant amb el projecte de recerca Breakout celebrant avui, 13 de gener, una nova edició a Barcelona. La iniciativa proposa als seus participants experimentar amb nous formats de treball col·laboratiu, aquest en un indret tan singular com un gran espai fabril en vies de remodelació. La cita és a l’antiga fàbrica Fabra i Coats del barri de Sant Andreu de Barcelona, on des de primera hora del matí s’espera l’arribada de professionals de l’àmbit de la cultura, l’art, el disseny, el món de la tecnologia o l’arquitectura, entre d’altres, perquè s’uneixin a aquesta jornada de coworking. En aquesta ocasió al Breakout hem disposat amplis espais –prop de 1.000 m2- perquè tothom pugui compartir necessitats, perspectives i idees en un ambient agradable i relaxat.

Tant si ho feu des de dins del recinte com si ens acompanyeu des de l’exterior, no deixeu de seguir-ne l’evolució i de participar, ja sigui des del propi Bloc del Breakout, Facebook o twitter

Tot un dia per experimentar noves maneres de treballar en comú
Si et consideres una persona oberta a provar experiències diferents no et pots perdre aquesta edició: al Breakout 3.0 tothom hi és convidat a participar, ja sigui unes poques hores o bé tota la jornada, de forma totalment flexible, dins l’horari de 9,30 a 19h. Naturalment et pots portar l’ordinador portàtil i aquells gadgets que et resultin més útils, tot i que l’equipament més important són les ganes d’ampliar horitzons. Per aquesta edició hem elaborat noves dinàmiques de col·laboració que inclouen unes senzilles instruccions.
A l’espai central hi trobareu també nombroses taules de treball, xarxa WiFi lliure, portàtils i cafè per mantenir el ritme de la jornada.

Breakout refina la seva experiència
Amb aquesta ja són tres les edicions del Breakout que el Citilab ha organitzat, primer al World Trade Center de Cornellà, després a L’Illa Diagonal, i ara a Sant Andreu.

Aquest Breakout incorpora les experiències adquirirdes en anteriors edicions per tal de refinar una metodologia de treball col·laboratiu que permeti aprofitar les oportunitats que brinda cada nou espai. D’aquesta manera, demà comptarem amb participants que ja ens van acompanyar al World Trade o a L’Illa i que volen tornar a gaudir d’unes hores de coworking, a més de l’oportunitat de coincidir amb professionals de perfils molt diversos: dissenyadors, arquitectes, urbanistes i creadors multimèdia, entre d’altres.

De Nova York a Barcelona, passant per Cornellà
“Breakout: escape from the office” va nèxier l’any passat com a experiència pilot d’investigació de caire internacional impulsat pel programa Situated Technologies de l’Architectural League de Nova York, la Columbia University i l’Institute for The Future, un grup independent de recerca de Silicon Valley.

El projecte ha estat un treball de recerca que ha experimentat amb els usos d’espais públics per situar el treball mòbil a ciutats i nuclis urbans de tot el món. D’aquesta manera es reflexiona sobre el procés de construcció dels espais urbans pels i per als ciutadans, alhora que obre el debat dels models de treball possibles allunyats del clàssic espai d’oficina.

Sens dubte, en un context de crisi global com l’actual, iniciatives com Breakout contribueixen a articular alternatives per iniciar nous projectes, aprofitant l’interacció de professionals que poden complementar-se i aportar visions i solucions ben diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar