Breakout A L'Illa Diagonal

Pròxima estació: Breakout L’Illa Diagonal


La segona edició del Dia del Treball Sense Oficina ha arrencat a Barcelona amb força i ja es pot dir que tot va sobre rodes, concretament les del Trambaix, camí del punt Breakout de L’Illa Diagonal de Barcelona. Des de dos quarts de 10, un petit grup de colonitzadors dels espais urbans viatgen al tramvia per mantenir una primera reunió de treball de Citilab mentre avaluen les possibilitats per al Beakout mòbil a l’interior del vagó.

Si sou dels que creuen que els cables només serveixen per enredar-se, que treballar entre quatre parets és una limitació afegida i que la productivitat no està renyida amb la mobilitat, sinó més aviat al contrari… avui és el vostre dia.

Si en canvi penseu que l’entorn segur i controlat d’una oficina convencional és la millor fòrmula per concentrar-se en la feina i obtenir bons resultats, us convidem a fer la prova amb nosaltres. Molts dels que s’hi van atrevir al darrer Breakout ben aviat van cambiar d’opinió!

Podreu seguir connectats als vostres projectes (o a altres de nous) mentre viatgeu en Trambaix i viure l’experiència de compartir coneixements i punts de vista entre gent innovadora i proactiva. La teva col·laboració i les teves aportacions són vitals per a l’èxit d’aquest innovador projecte de recerca en l´ús alternatiu d’espais urbans que es va iniciar fa tres mesos a Nova York.

Dos espais connectats per la Diagonal
La gran novetat d’aquest Breakout sorprendrà tant als participants com als endormiscats viatgers del Trambaix. Les diferents sessions que es realitzaran sobre el tramvia buscaran, en diferents graus, la participació i les opinions dels veïns de vagó, aportacions que seran enregistrades pel nostre equip d’antropòlegs, amb en Jordi Colobrans al capdavant.

L’escenari al centre comercial de l’Illa Diagonal es força diferent: a la primera planta, tocant a la terrassa del bar Illy, tocant a l’entrada de Decathlon, hi han disposades unes quantes taules amb portàtils i cobertura Wi-Fi, on s’hi reuniran, de 10 del matí, a 6 de la tarda, desenes de professionals d’empresa i treballadors autònoms que ja han confirmat la seva presència en aquesta trobada de coworking. Pots ser element activu de la jornada i a més ampliar la teva perspectiva professional amb les diferents visions sobre Innovació Oberta, Disseny col·laboratiu amb usuaris i xerrades diverses que hi ha programades durant el dia al punt Breakout de L’Illa.

Si no has pogut venir, tindràs ocasió de seguir tota l’actualitat del Breakout Barcelona des dels nostres canals 2.0, perquè no se’t escapi el tramvia del treball sense oficina.

Festival Breakout-Cornellà

Bloc WO Cornellà
Grup Facebook
Album fotos
Twitter
Flickr de CitiLab

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar