Festa Del Citilab

Citilab t’obre les portes a un món de noves experiències per a creadors digitals de totes les edats


Ja podeu marcar amb un cercle el dissabte 12 de desembre al vostre calendari (electrònic o en paper, és el mateix), perquè d’aquí dues setmanes al Citilab hi celebrarem un dia molt especial, on hi podreu descobrir tota mena d’activitats, tallers i experiències que sens dubte estimularan la vostra creativitat i imaginació. Tots i totes hi esteu convidats a experimentar, descobrir i jugar amb la tecnologia, des de la gran sala de l’open Surf, a la planta baixa, fins a la Plaça de la Creació, tocant als platós de televisió del pis superior.
Hi serem de 10 a 14h i de 16 a 19h

Només arribar, us trobareu amb àmplia zona interactiva on podreu entrar en contacte amb el món dels robots i de la seva programació, divertir-vos saltant damunt d’un teclat gegant per escriure paraules a internet, crear la vostra minisèrie de dibuixos animats, tocar la bateria o la guitarra en una banda de rock virtual o sentir l’emoció de pilotar per primer cop un avió a la nostra Escola de Vol, entre altres propostes.

Una mica més amunt, a la primera planta, us hi esperen tres experiències que ben segur despertaran el vostre interès: el treball del grup de Seniorlab, on els seniors de més de 55 anys col·laboren des de fa més d’un any per fer propostes amb la tecnologia, les mirades de les Històries Digitals que ens parlen de les vivències de nois i noies de secundària d’orígens culturals força allunyats, i el taller pràctic Bricolab, on podreu solucionar tota mena de dubtes sobre la aparells electrònics d´ús habitual a les nostres llars…

Us recomanem, però, que no us oblideu de pujar fins al segon nivell, on podreu participar en algunes de les activitats més espectaculars d’aquestes Jornades. Sota de la teulada inclinada de fusta, hi trobareu l’ espai obert de la Plaça de la Creació, una zona que, com el seu nom indica, està dedicada a la creació digital, ja sigui audiovisual o nous formats multimèdia.
Us convidem a ser els protagonistes aquí d’un nou programa de televisió, que podreu inventar vosaltres mateixos i en el que decidireu fins i tot els fons que hi posarem a la pantalla, gràcies a la màgia dels efectes del croma digital. Tota una experiència, de la que podreu veure el resultat final també a un videobloc per internet. Si hi heu agafat el gust a posar-vos davant de la càmera, no ho dubteu i digueu la vostra, explicant què us sembla tot el que esteu veient al Citilab o què us agradaria fer, al plató de televisió que estarà obert durant tot el dia.

També hi tindreu ocasió de veure en acció a diversos grups musicals de Cornellà gravant els seus propis videoclips davant de les càmeres de televisió, una sorprenent experiència en temps real que posarà a aprova la potència dels recursos tècnics del Citilab i del seu equip audiovisual.

Aquest dissabte serà, doncs, una jornada oberta a la imaginació i a la diversió, en la que tot el Citilab serà un gran espai lúdic i divulgatiu i en la que tindreu ocasió de ser els primers en tenir un contacte directe amb els nous platós de televisió d’aquest laboratori digital ciutadà i amb els seus equipaments audiovisuals d´última generació. Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar