Obert el període d’inscripcions per al curs Creant Històries Digitals

Fins al 22 de gener estarà obert el període d’inscripció per al curs Creant Històries Digitals, dirigit a professors i professores dels instituts d’ensenyament obligatori de la zona de Cornellà i el Baix Llobregat.

Aquest curs, pràctic i gratuït de 20 hores de durada, està organitzat per l’Edulab del Citilab-Cornellà i l’Observatori de l’Educació Digital de la Universitat de Barcelona, i pretén impulsar l’alfabetització digital mitjançant la creació d’històries digitals (vídeos curts), amb suport de les TIC.

Fins al 22 de gener estarà obert el període d’inscripció per al curs Creant Històries Digitals, dirigit a professors i professores dels instituts d’ensenyament obligatori de la zona de Cornellà i el Baix Llobregat.

Aquest curs, pràctic i gratuït de 20 hores de durada, està organitzat per l’Edulab del Citilab-Cornellà i l’Observatori de l’Educació Digital de la Universitat de Barcelona, i pretén impulsar l’alfabetització digital mitjançant la creació d’històries digitals (vídeos curts), amb suport de les TIC.

Des d’ara i fins al pròxim 22 de gener estarà obert el període d’inscripció per al curs ‘Creant Històries Digitals’, dirigit a professors i professores dels instituts d’ensenyament obligatori de la zona de Cornellà i El Baix Llobregat.

Es tracta d’un curs pràctic i gratuït organitzat per l’Edulab del Citilab i l’Observatori de l’Educació Digital de la Universitat de Barcelona, que busca que els participants coneguin un enfocament metodològic que els permeti realitzar històries digitals amb els seus estudiants, i que comprenguin els usos, utilitats i avantatges d’aquest tipus de projectes centrats en els estudiants per a facilitar processos d’alfabetització digital i el desenvolupament de diverses competències.

El curs tindrà una durada de 20 hores de durada i s’oferirà els dies dimecres, de 3:00 a 5:30 p. m., a partir del 17 de febrer, en les instal·lacions del Citilab-Cornellà.

Els interessats en aquest curs i a formar part d’aquest projecte d’innovació i investigació, poden inscriure’s emplenant el formulari online a la nostra web: http://edulabs.es.

Per a més informació, comuniqui’s amb:
Gloria Londoño, coordinadora del projecte
Telèfon 663-375-826
relatos@greav.net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar