Citilab Desitja Bones Festes

Citilab comença les vacances de Nadal


Citilab inicia a partir d’avui 24 de desembre el seu periode de vacances nadalenques i reemprendrà les seves activitats novament el dilluns 4 de gener. Tots aquells que ho desitgeu, però, podeu venir dels dies 28 al 30 a utilitzar les instal·lacions del Centre dins l’horari habitual de 5 a 9 de la tarda.

A més, si voleu afegir un nou objectiu a la vostra llista de bons proposits per l’any vinent podeu apuntar-vos des de ja mateix a qualsevol dels nostres tallers tecnològics que començarem a partir de l’11 de gener. Ho teniu molt senzill: podeu veure tota la informació i inscriure-us a l’Àrea de Tallers del Citilab.
Un espai ideal per estudiar
I per aquells que penseu aprofitar aquests dies de vacances per preparar treballs pendents i exàmens, recordeu que tots els caps de setmana, fins al 24 de gener, teniu a la vostra disposició els ordinadors i la connectivitat Wi-Fi del Citilab. La sala d’Open Surf estarà oberta de 10 a 14h i de 16 a 24h.

Les aules d’estudi de Cornellà són una iniciativa de l’Ajuntament que posa a disposició dels alumnes de la ciutat espais que ofereixen la comoditat i tranquil·litat necessàries per poder preparar els exàmens adequadament. A banda del Citilab, també s’habilitarà per a l’estudi el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, al carrer Mossèn Andreu 13-19, en el mateix horari que el Citilab i a més també els divendres de 20 a 24h.

Aquest cap de setmana del 25, 26 i 27 de desembre serà, però, una excepció i les aules d’estudi estaran tancades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar