Bernardo Hernández

Bernardo Hernández inicia els actes del Cornellà Creació apuntant a un futur brillant d’Internet


Bernardo Hernández, director mundial de màrqueting de producte de Google, va encetar el passat divendres 18 de desembre l’agenda d’actes del Cornellà Creació Fòrum amb una conferència-dinar al Museu Agbar de les Aigües en la què van assistir prop de 200 professionals i empresaris diversos.

Posteriorment a l’acte, Hernández va acostar-se fins al Citilab per fer una visita a les seves instal·lacions. Guiat pel seu director, Vicenç Badenes, l’empresari espanyol va poder conèixer personalment els espais de noves tecnologies amb els què compta el centre i les activitats que s’hi duen a terme. El que més li va interessar van ser els projectes enfocats a la participació ciutadana, ja que va trobar coincidències en la filosofia de treball del Citilab i els nous reptes que prepara Google per acostar encara més la tecnologia a la societat.

La ponència preliminar va denotar els canvis vertiginosos que ha experimentat Internet en els darrers anys i la necessitat per aquest motiu d’adaptar-se a les noves tecnologies per poder estar tothom integrat a la societat actual. L’expert ha detallat els canvis de la xarxa en els últims deu anys en cinc àmbits: l’accés, els continguts, el màrqueting, la comunicació i la seguretat.

Les previsions d’Hernàndez s’encaminen cap a un 2010 ple de novetats en aquest sentit i la rellevància cada cop més gran que prendran els professionals de l’anàlisi estadística, degut a la nombrosa quantitat de dades que s’emmagatzemen a la xarxa i que s’hauran de tractar. També ha destacat el paper clau de les aplicacions basades en processos oberts.

L’alt directiu de la multinacional nordamericana va remarcar a més les enormes possibilitats que brinda Internet per poder realitzar tasques de forma novedosa, obrint així models de negoci radicalment diferents. Tanmateix, va precisar que l’online no substitueix el model físic de negoci, sinó que conviuen i cal entendre aquesta combinació.

Bernaro Hernández és el primer d’una llarga llista de professionals experts en els nous paradigmes econòmics que participaran en els diàlegs i debats sobre innovació oberts pel Cornellà Creació-Fòrum 2009-2010. El calendari es prolongarà fins el mes de juny amb una trobada mensual amb personalitats del prestigi del publicitari Lluís Bassat, el president del Directori Executiu del Fons Monetari Internacional Michel Camdessus, o el Premi Nobel d’Economia 2001 Joseph Stiglitz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar