Aules D'estudi 2010

Posa’t les piles amb els examens aquestes vacances de Nadal al Citilab


Aquest Nadal ja no hi ha excuses per no aprofitar a fons les vacances escolars i donar-li una mica de canya als apunts, llibres i tot el material que convenientment assimilat us permetrà satisfer les vostres aspiracions acadèmiques amb unes brillants qualificacions. Perquè el Citilab-Cornellà obrirà excepcionalment les seves portes durant els propers caps de setmana a tots els estudiants que necessitin un espai per preparar a consciència els temuts examens del primer semestre.

Així doncs, des d’aquest cap de setmana i fins el proper 24 de gener, tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14h i de 16 a 24h l’espai open surf de la planta baixa del Citilab es convertirà en una inmensa aula d’estudi perquè tots aquells joves que s’hi acostin puguin treballar amb tranquilitat. A la seva disposició tindran les àmplies taules amb les que està equipada aquesta zona i connexió WiFi permanent per poder navegar sense problemes.

Les aules d’estudi de Cornellà són una iniciativa de l’Ajuntament que posa a disposició dels alumnes de la ciutat espais que ofereixen la comoditat i tranquil·litat necessàries per poder preparar els exàmens adequadament. A banda del Citilab, també s’habilitarà per a l’estudi el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, al carrer Mossèn Andreu 13-19, en el mateix horari que el Citilab i a més també els divendres de 20 a 24h.

Cal tenir en compte, però, que els dies 25, 26 i 27 de desembre les aules d’estudi romandran tancades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar