Curs Online D'Associacionisme 2.0

Obert el període d’inscripció per a la segona edició del curs Associacionisme 2.0


El Laboratorio de Redes Sociales de Innovación (Lab-RSI) obre avui 15 de desembre el període de pre-inscripció per a la segona edició del curs d’Associacionisme 2.0 de formació en el disseny i gestió de xarxes socials virtuals.

El Lab-RSI és una iniciativa pionera impulsada per Citilab-Cornellà i dirigida per Luis Ángel Fernández Hermana que té com a objectiu fomentar l’aprenentatge, la recerca i innovació, el desenvolupament de projectes i la consultoria en l’àrea de les Xarxes Socials Virtuals d’Innovació.

D’aquesta manera, no només es pretén formar en les competències necessàries per dissenyar, gestionar i desenvolupar xarxes socials virtuals en diferents àmbits i sectors, sinó també obrir nous camins de reorganització social i innovació per a col·lectius ciutadans i professionals, associacions, organitzacions, noves empreses , administracions i entitats diverses per tal que puguin ampliar el seu marc d’acció i de col·laboració mútua i de generació i gestió de coneixement en xarxa.

El Lab-RSI es compon de quatre programes:

· Aprenentatge del disseny, gestió i moderació de xarxes socials;
· Investigació i anàlisi de xarxes socials,
· Desenvolupament de xarxes socials
· Assessoria i consultoria en xarxes socials.

El termini per aquesta inscripció prèvia finalitza el 15 de gener de 2010 i es pot fer directament des d’aquest registre online. A partir del 16 de gener i durant 10 dies, es formalitzarà la matriculació definitiva, seguint l’ordre de sol·licitud del procés de pre-inscripció fins a completar un grup de 40 alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar