Dia De L'Orgull Geek

Les dones celebren el seu dia de l’Orgull Geek!


Mòbils amb la gateta Kitty o incrustacions d’Swarowsky, bolsos amb GPS anti-carteristes, secadors d’esmalt d’ungles amb USB, càmeres digitals amb disseny Channel, notebooks pret-a-porter de línies suntuoses, arracades MP3, alta costura amb leds i sensors… i un llarg etcètera de gadgets amb pretès caràcter femení que inunden el mercat per intentar demostrar que elles cada cop estan més interessades per les noves tecnologies. La realitat és, però, que no calen tota aquesta colla d’artefactes especialitzats perquè les dones reivindiquin el seu paper destacat —i més que merescut— en l’univers geek. I és que la Tecnologia ja fa temps que s’escriu en femení.

Per demostrar-ho, un bon grapat de dones “neòfiles” es reuniran aquest divendres al vespre al Citilab en la tercera edició del Barcelona Geek Girl Dinner (BCN GGD). Aquesta és una jornada per compartir durant unes hores projectes, experiències i coneixement entre un grup d’apassionades de la tecnologia i la informàtica que no creuen que aquest hagi de ser un món exclusivament masculí.

El BCN GGD consistirà en un sopar que començarà a les 20.30h a la segona planta del Citilab-Cornellà i s’allargarà fins a bén entrada la mitjanit. La norma fonamental d’aquesta reunió, establerta per la seva fundadora -Sara Blow-, és “no female, no entry!”, la qual cosa no vol dir que els homes tinguin vetada l’entrada. El que sí és cert és que els homes només podran assistir-hi convidats prèviament per alguna de les assistents, que podran invitar tantes dones com vulguin, però només un home per cada una d’elles.

Si sou dona, amant de les noves tecnologies, inquieta de naixement i teniu interés per conèixer més persones com vosaltres i intercanviar-vos punts de vista, no ho dubteu i veniu al Citilab aquest divendres! A la web del BCN GGD trobareu el formulari per a registrar-vos-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar