Robots De LEGO Al Citilab

Els robots de LEGO continuen la seva aventura al Citilab


LEGO, el joc de construccions que porta dècades fent realitat els somnis de milions de nens, ha evolucionat de manera inimaginable. Els fills de la generació que fa uns anys es meravellava reconstruint històries fantàstiques encaixant petites peces de plàstic poden avui crear gairebé qualsevol construcció que tinguin en ment i a més… fer que cobri vida i respongui a les seves indicacions!

Els nens de 8 a 12 anys que vindran al Citilab-Cornellà tindran l’oportunitat d’experimentar tot el potencial d’aquests artefactes de LEGO al taller de robots MindStorms que organitzem durant aquest mes de desembre i el proper gener. Diferents escoles de primària de la rodalia participaran en aquest espai de robòtica infantil que sota el títol de “Tresor perdut” transportarà l’emoció de les aventures d’Indiana Jones a les sessions d’uns 50 minuts que tindran lloc diàriament.

A més, de forma excepcional, aquest dissabte 12 de desembre,amb motiu de la Festa Citilab els nens i nenes que vulguin conèixer els robots de LEGO MindStorms tindran l’oportunitat de participar en les sessions obertes als ciutadans que es faran durant tot el dia.

En total, centenars d’alumnes gaudiran de l’experiència dels robots programables de LEGO, sortejant amb enginy els obstacles que es proposen en aquesta missió d’inspiració cinematogràfica. Les espavilades ments dels escolars seran les encarregades de programar els robots aventurers perquè siguin capaços de cercar el tresor amagat i lluitar contra un drac que custodia el centre del taulell de joc. Estimular l’interès dels nens per la tecnologia, a més de la seva capacitat lògica i el treball en equip, són alguns dels objectius d’aquesta activitat.

D’altra banda, cal recordar que a finals de gener tindrà lloc al Citilab-Cornellà un dels Tornejos classificatoris de la First Lego League, la competició oficial de robots LEGO que se celebra internacionalment. Enguany es dobla el nombre d’equips participants, de manera que s’enfrontaràn aquest cop 24 grups de nens de 10 a 16 anys que han estat treballant ben dur aquests mesos per superar el repte d’enguany, Smart Move.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar