Trobada De Vins 2.0

Trobada de vins 2.0


El dimecres 16 de Setembre a les 19:00h es projectarà a l’auditori del CitiLab el documental “La Bobal i altres històries del vi” de Zev Robinson i es durà a terme una demostració de com es promocionen els vins utilitzant els nous mitjans, com a blogs de vi, twitter o facebook entre d’altres. A continuació hi haurà una cata de vins de Bobal de les regions d’Utiel-Requena i Manchuela, en col·laboració amb Catavino, Citilab i Sommelier Alummni.

Aquest esdeveniment és una oportunitat per veure la pel·lícula de Zev Robinson sobre la producció de vins amb la varietat Bobal. Malgrat estar centrat a una regió específica (Utiel-Requena), la pel·lícula tracta aspectes comuns a moltes zones espanyoles: la transició de granel a vi embotellat, la caiguda del preu del raïm, regionalisme i màrqueting, etc.

Sumillers online
Catavino, un dels bloggers de vi més importants a nivell internacional, promocionaran i cobriran l’esdeveniment a la seva pàgina web sobre el vi ibèric. Durant la cata en directe a través de twitter els someliers difondran la seva opinió sobre la Bobal a una audiència internacional.

Alex Duran de SommelierAlumni presentarà els vins de Bobal. Paral·lelament a aquest esdeveniment, els vins estaran a la venda en la tenda especialitzada Neyras Vins.

Els cellers participants fins a la data són:

  • Bodegas Torroja
  • Finca Ardal
  • Finca Sandoval
  • Pago de Tharsys
  • Vera de Estenas
  • Vereda Real

L’entrada és gratuïta, però és imprescindible reservar a http://bobal.eventbrite.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar