Smart Move A La First LEGO League

Smart Move, el moviment més intel·ligent… guanya!


La competició de robots més important i amb més adrenalina del món, la First LEGO League, per fi ha desvetllat un dels seus secrets més amagats: Smart Move, el seu repte mundial per al 2009. Citilab et convida a participar tu també amb el teu equip i a formar part d’aquesta gran aventura. La cursa tot just acaba de començar.

El moviment més intel·ligent… guanya!
Aquest any, els equips participants hauran de dissenyar i programar un vehicle robòtic construït amb peces de LEGO digne de les pel·l-icules del “cotxe fantàstic”: haurà de passar per damunt de tota mena d’obstacles, esquivar altres vehicles que puguin col·lisionar i no perdre ni un segon per tal de fer un recorregut impecable i aconseguir la màxima puntuació.

Durant prop de tres mesos els equips treballaran de valent per dissenyar el robot que millor s’adapti a les proves del taulell de competició, assajaran com programar-lo per ser més ràpid i eficaç i, sobretot, posaran a prova la seva capacitat per treballar en equip, de confiar en els altres, d’aprendre a comunicar-se i d’innovar.

Una doble competició
La competició no es juga només damunt del taulell de joc: caldrà posar-hi molta creativitat i esforç de recerca per fer un treball científic que doni noves respostes als problemes reals de mobilitat que tenim plantejat tots els habitants del planeta. És a dir, com aconseguir desplaçar-nos de forma més intel·ligent, sense embussos, amb més seguretat i de manera més sostenible.

Arrenquem motors?
És hora de trobar companys d’equip entre els teus amics, els companys de l’escola o l’institut o fins i tot en família.
Cada equip es composa d’entre 4 i 10 participants i haurà de tenir un entrenador. Pot ser un pare o mare, un amic,un professor o fins i tot un germà més gran.

Apuntar-se és molt senzill. Només cal inscriure’s a la web oficial de la competició ,indicant que sou un equip que competirà al Citilab-Cornellà, on hi trobareu també tota la informació sobre el repte Smart Move. Al cap d’uns dies rebreu el kit de competició (normes, manual del projecte científic i peces LEGO per al robot). El cost s’indica en el mateix procés d’inscripció. Potser podeu fins i tot convèncer a alguna empresa o negoci que us faci de patrocinador! Els tornejos classificatoris començaran a celebrar-se a partir del mes de novembre. Us anirem informarem de la data exacta en el cas dels tornejos que es celebraran al Citilab de Cornellà.

També podeu escriure al correu bjimenez@citilab.eu per a qualsevol aclariment sobre els termes de la competició.

Seguirem en contacte per explicar-vos en detall tot el que vulgueu saber sobre la First Lego League i ajudar-vos a superar amb èxit l’Smart Move, el repte del 2009.
Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar