Logo Asia Geek Barcelona

Geeks de l’Orient llunyà a Barcelona


Tribus urbanes del Japó, xarxes socials a Corea, Internet en la cultura Xinesa, gadgets de nova generació i bloggers asiàtics. La Casa Àsia de Barcelona organitza des d’avui dilluns 7 de setembre i fins al pròxim dia 28 un cicle de trobades sobre vida digital a Japó, Xina i Corea.

El tret de sortida serà la cultura nipona del segle XXI. Aquesta tarda a les 19h i sota el títol “Cultura i estètica pop en el 21: de Warhol a Murakami”, la dissenyadora gràfica, fotògrafa, ciber-pinup i bloguera Kahlo, alter ego de Marta Castro iniciarà els col·loquis Àsia Geek, sobre tecnologia i informàtica asiàtica. Introduirà l’acte el professor de la Universitat Autònoma de Barcelona Mario Carranza, expert en cultura pop japonesa.

Durant 4 dilluns (7, 14, 21 i 28 de setembre), Casa Àsia acollirà a altres experts de referència en Cibercultura i Àsia com Kirai (Hèctor García), Carolina Miyata, Simón Lee, Manel Ollé, Josep Coll o Kahlo (Marta Castro), entre d’altres. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.
En el programa destaquen cicles sobre el Ciberpunk, cultura de masses i xarxes socials en la nova Xina, sobre mòbils d’última generació a Àsia o sobre fanàtics de les tecnologies i la informàtica al Japó.

Programa:
Dilluns 7 de setembre

19.00 h Photocall i signatura d’autògrafs de l’autora
19.30 h “Cultura i estètica pop en el 21: de Warhol a Murakami”. Per Kahlo (Marta Castro), dissenyadora gràfica, fotògrafa, ciber-pinup i bloguera. Introducció per Mario Carranza, expert en cultura pop japonesa.

Dilluns 14 de setembre
19.00 h Demo del joc Balli Fabulous. Per Simón Lee (Living Legends), enginyer tècnic i director creatiu a Digital Legends, a més de professor convidat en el Màster de Producció de Ficció de la Facultat de Comunicació Blanquerna.
19.30 h “Ciberpunk, cultura de masses i xarxes socials en la nova Xina”. Per Manel Ollé, professor d’història i cultura xinesa a la Universitat Pompeu Fabra.

Dilluns 21 de setembre
19.00 h Demo de mòbil d’última generació. Per Microsiervos
19.30 h “Mòbils, pantalles i cibertendencies en la ciutat ubiqua”. Per Carolina Miyata, experta en mòbils, noves tecnologies i Internet i Àsia, xerrada amb Josep María Coll, soci fundador de Tangram Innovating.

Dilluns 28 de setembre
19.30 h “Un geek al Japó”. Presentació del llibre per Kirai (Hèctor García), enginyer informàtic i blogger.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar