Conferències Durant L'UrbanLabs

Nova convocatòria d’UrbanLabs


Els dies 22, 23 i 24 d’octubre tindrà lloc al CitiLab una nova edició d’UrbanLabs, un espai de trobada i discussió per desenvolupar i avançar de manera col·laborativa en el desenvolupament de projectes tecnològics que incideixin en noves vies de participació i comunicació a les ciutats.

Es tracta d’un esdeveniment multidisciplinari i interactiu entorn de l’apropiació urbana de les TIC i la innovació que es genera en i des de la societat, on tindran lloc conferències i sessions de treball obertes a la participació constructiva de persones i col·lectius que treballin o vulguin col·laborar en projectes tecnològics.

Enguany el programa comptarà amb les conferències de ponents rellevants en
l’àmbit de la innovació i les ciutats com Adam Greenfield (Nokia / Speedbird), Dave Harte (Digital Birmingham) o Juan Freire (Nòmada), i amb la col·laboració de Platoniq per a les sessions de treball, les quals es centraran en aspectes com la difusió, el desenvolupament, la participació o l’obtenció de recursos per a projectes digitals d’impacte ciutadà.

Les places són limitades, i la inscripció és amb descompte fins al 15 de setembre. Inclou el material per als tallers, la samarreta d’UrbanLabs i els càterings i esmorzar del dissabte 24.

Més informació: http://urbanlabs.net/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar