Logo Jornada De Dinamització De La Internet Social

Jornada de dinamització de la internet social: 10 anys fent Xarxa Òmnia


En aquesta Jornada es farà balanç dels darrers 10 anys, de la seva evolució i dels reptes que les TIC tenen en el camp de la inclussió social i laboral, a més de la formació de bancs de recursos locals, la integració dels sectors més desfavorirts i la formació en les noves tecnologies a diferents punts del territori català. Ara, des dels gairebé 100 punts d’accès distribuits a tot el territori el que es plantejarà al Citilab de Cornellà de Llobregat el dia 26 de novembre es la linia de treball a desenvolupar en el futur.

Una nova visió després d’una dècada d’experiències
La Jornada obrirà amb la inauguració del Conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i de Ismael Peña, professor de polítiques públiques per al desenvolupament (UOC), a més d’expert en dret i ciència política i tècnic en societat del coneixement. Els treballs en grups debatràn sobre la Xarxa Òmnia en l’actual context social i les TIC, i seran conduits per professionals de Consultores sin Fronteras i de la Xarxa Òmnia. Cap a migdia està prevista la projecció del vídeo “10 anys d’Òmnia: una comunitat”. Coneixerem les iniciatives que es fan entorn de l’adaptació dels Punt TIC a persones amb necessitats especials, a càrrec de Borja Romero i la cloenda anirà a càrrec del Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i del Sr. Josep M. Civís, secretari d’Acció Social i Ciutadania.

És necessari tenir quicktime o videolan per a poder visualitzar el streaming.

En el marc d’aquesta trobada es presentaran els materials didàctics d’ACTIC, una producció que ha estat desenvolupada al Citilab i que fa un ús intensiu dels recursos audiovisuals per facilitar-ne la seva comprensió de forma universal. Aquests continguts son utilitzables en una gran varietat de plataformes, com ara Moodle, ja que compleix amb l’estandard de compatibilitat SCORM.

Web de la Jornada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar