Sèrie De Dibuixos Animats Byte

Les aventures de Byte continúen al Citilab


De sèries de dibuixos animats, n’hi han moltes, però quantes n’heu vist creades pels propis nens, des de l’història fins a l’animació dels personatges?

Avui per la tarda podreu veure’n dues al Citilab. Un parell de simpàtiques histories en les que els protagonistes són els personatges de la sèrie d’animació “Les aventures de Byte”: Megahercio, Teky,Giga,el Profesor Quantum, Buzz, l’Agent 01 i, per suposat, el propi Byte.

 

Històries creades amb ulls de nen

Aquestes dues petites peces d’animació han estat generades íntegrament amb Scratch, el sistema creat per l’Institut de Tecnologia de Massachussets (MIT) per a que els nens apreguin a programar i són el resultat de sis setmanes de feina intensa.
Aquest taller de dibuixos animats ha estat organitzat pel Citilab en estreta col·laboració amb l’equip de guionistes i dibuixants d’Inmagic, la productora de la sèrie, i ha sorprès moltíssim pels seus bons resultats.

Els primers dies van fer el guió i tot seguit han treballat per donar vida al Byte, la Teky i també el dolent en Buzz. Tots els nostres protagonistes a la vida real no tenen més de 12 anys i han calgut unes 6 hores de treball per aconseguir produïr dues petites històries de dos minuts de durada, de les quals us en mostrem aquí una:

Aprén més sobre aquest projecte

La primera fase del taller va consistir a definir quina de les propostes d’història es treballaria i finalment es va decidir tothom per la batalla matemática 2 i els clons 2. Desde la construcció del guió fins als escenaris i les accions que els protagonistes virtuals han portat a terme, trezte inquiets aventurers han pogut crear històries animandes amb el títol “Les aventures de Byte”. Han après a posicionar cada personatge, fent que miri cap a un costat i cap a l’altre, o amagar-lo o mostrar-lo a l’escena.

No us perdeu tota la experiència, recollida al bloc del taller de Byte, o encara millor: veniu aquesta tarda al Citilab, a les 5.30 de la tarda, a la sala C del Citilab, per veure aquests històries màgiques, presentades pels seus propis creadors. Hi esteu tots convidats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar