Assistents A La Jornada De Portes Obertes Del Citilab

Jornada de portes obertes al Citilab


Citilab organitza aquest dissabte 28 de novembre una Jornada de Portes Obertes per a tota la família en la que grans i petits podreu gaudir d’un dia diferent i divertit experimentant, descobrint i jugant amb la tecnologia. Les activitats de la Jornada es distribuiran a la planta baixa del Centre, de 10 a 14h i de 16h a 19h:

Robots i dibuixos animats
Els robots seran un dels grans protagonistes del dia. Per començar, tindreu l’oportunitat de viure una aventura emocionant a la selva amb els increíbles robots programables Lego Mindstorms
i guanyar la misisió recuperant el tresor perdut! És una activitat per nens i nenes de més de 8 anys. Una altra mena de robots, aquest cop fets de forma “artesanal” a base d’enginy, són els que ens ensenyaran els nostres Arduinaires una colla d’entusiastes de l’electrònica, que amb sensors i els motors porten mesos treballant ja com a comunitat al Citilab.

Molts de vosaltres segur que ja coneixeu les fantàstiques animacions de dibuixos que es poden fer amb l’Scratch, el sistema d’aprenentatge de la programació a partir de 8 anys. Aquest cop us ensenyarem a muntar les vostres històries tot jugant i programant, amb els simpàtics personatges de “Les aventures de Byte”, un grupet molt animat de nens i nenes que els agrada molt la tecnologia.

I si es tracta de tenir acció, també podem ser nosaltres els que ens moguem, saltant damunt d’un teclat gegant que també funciona amb Scratch. Cal certa habilitat i coordinació per escriure paraules senceres que després es podran veure a internet pel twitter!

Activitats per als més llençats
Si el que busqueu és experimentar sensacions noves, a l’escola de vol us posarem al comanament dels nostres simuladors de vol i en pocs minuts experimentareu tota l’emoció d’estar pilotant un avió de veritat. Els nostres experts instructors de l’Escola de Vol Citilab us explicaran pas a pas el que cal fer en aquesta primera sortida.

Una altra opció pot ser posar-vos al davant d’una batería digital, practicar amb una guitarra electrònica i fins i tocar en grup amb les cançons més famoses de la història del rock amb el nostre equip de Rock Band i instruments musicals reals!!!

Espais per aprendre i experimentar
Si voleu descubrir el que sabeu realment sobre noves tecnologies ara teniu ocasió amb els materials didàctics d’ACTIC, creats al Citilab, i especialment dissenyats perquè tothom pugui entendre i practicar amb conceptes essencials de forma visual y divertida. Citilab és un dels primers centres reconeguts per la Generalitat de Catalunya per oferir formació oficial ACTIC.

Segur que també hi ha milers de coses que t’agradaria saber sobre la tecnologia i ningú t’ha explicat mai. No ho dubtis, acosta’t ara mateix al Consultori Digital que trobaràs a la planta baixa del Citilab on els nostres especialistes et visitaran d’urgència i et donaran solució als teus maldecaps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar