Coworking A L'Illa Diagonal

Una illa de coworking enmig d’un mar de shopping


Els exploradors en noves formes de treball i els col·lonitzadors dels espais urbans ahir van celebrar un gran dia. El seu entusiasme va aconseguir dirigir més enllà del suposat destí diversos combois del Trambaix, convertint trajectes rutinaris en una experiència única de redescobriment dels espais públics per a nous usos ciutadans. I una vegada arribats al final de ruta, pels participants el viatge no havia fet més que començar. A l’Illa Diagonal, un Punt Breakout totalment equipat amb portàtils i Wi-Fi a dojo esperava la vinguda d’aquests intrèpids urbanites.

Breakout aconsegueix trencar amb els conceptes preconcebuts
L’objectiu de l’esdeveniment de generar visibilitat i trencar amb les concepcions preestablertes del què s’espera dels espais públics va ser més que complert. Els passatgers del Trambaix observaben interrogativament i de reull el grup de persones amb ordinadors que discutien projectes i plasmaven idees als vidres del comboi, com si d’una pissarra d’oficina es tractés. I els centenars de passejants que visitaven L’Illa Diagonal, tant des de les oficines d’empresa com públic en general no podien evitar aturar-se davant l’espai Breakout de la primera planta del centre comercial preguntant-se què s’estaven portant entre mans tota aquella colla d’atrafegats professionals.

En definitiva va ser una intensa jornada d’intercanvi de punts de vista, de compartir un espai de treball alternatiu en comú per a professionals de diferents branques, i d’experimentar nous plantejaments laborals i ciutadans que facin avançar en noves vies per redescobrir les ciutats.

Imatges que ens deixa el Dia de Treball Sense Oficina
L’endemà d’aquesta jornada s’acumula un gran nombre de peces audiovisuals que serveixen de viva crònica d’un dia en el què a més del treball compartit en un espai públic, van haver-hi xerrades llampec per presentar diferents projectes, sessions d’organització de projectes sobre rodes i un munt d’anècdotes que ens poden explicar les mateixes persones que ho han viscut.

Aquí teniu una mostra del què ha sigut el viatge Breakout en Trambaix amb un video i a través de l’experiència de Ramon Sangüesa i Jordi Colobrans, després de tornar del viatge de primera hora del matí.Listen!

Listen!

També podeu seguir l’actualitat del Breakout al Bloc WO Cornellà

A més, comptem amb la galeria de fotografies de l’esdeveniment al Flickr de CitiLab

El Twitter no va parar tampoc ahir. Aquí podeu veure què s’hi deia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar