Congrés Per A La Cibersocietat Al Citilab

El Congrés per a la Cibersocietat, un espai de trobada entre el món físic i el virtual, avui viu al Citilab


El món 100% digital en el que s’ha estat desenvolupant tota l’activitat del IV Congrés per a la Cibersocietat obre breument aquesta tarda una escletxa al món físic perquè els participants de l’esdeveniment expliquin en primera persona el treball realitzat en aquesta edició. A la trobada hi seran presents també tots aquells que, per proximitat geogràfica, han pogut acostar-se al CitiLab i que tenien ganes de conèixer personalment alguns dels creadors de les més de 400 propostes exposades avui en forma de comunicacions escrites.
L’acte inaugural s’iniciarà a les 18h amb una breu visita pels espais del Citilab. Després de les seves presentacions, els col·laboradors del CiberCongrés començaran a desenvolupar els aspectes tècnics i formals de les jornades.
Canals online per fer més viva l’experiència
Un punt que es destacarà també a la trobada és el de les novetats d’enguany a la plataforma online i les eines i solucions desenvolupades per fer més viva i personal l’experiència. Com la majoria de congressistes ja coniexen, s’ha introduit una sèrie d’activitats online participatives que porten funcionant des del passat mes de juny i s’han diversificat els formats en què és possible enviar les comunicacions. L’aposta és doncs per un model de Living Congress, que permet que les jornades es vagin construint modularment i que s’estableixin més canals d’interacció entre els individus.
Però la presentació d’avui no només obre la porta a les persones físiques, ja que els desperts avatars de Second Life també tindran l’ocasió de “viure” en directe tot el què es cou a l’acte gràcies als espais virtuals que s’han habilitat amb la col·laboració de diferents grups de treball. Així doncs, els què accedeixin a Second Life podran seguir per video la retransmissió, prendre unes cervesses en un pub reservat per a l’ocasió i ballar fins que l’avatar aguanti en una discoteca virtual. La cita és a les 9.30 AM PST hora Second Life i trobareu més informació aquí.

Els què vulgueu seguir alternativament de forma online l’esdeveniment podeu fer-ho des del videostreaming que hem habilitat en aquesta plana o a la web del Congrés per a la Cibersocietat.

És necessari tenir quicktime o videolan per a poder visualitzar el streaming.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar