Mosaic Del Congrés De La Cibersocietat Al Citilab

Un mosaic amb centenars de comunicacions del Congrés de la Cibersocietat ja s’estén pel CitiLab


Ja està pràcticament tot preparat perquè demà arrenqui el IV Congrés de la Cibersocietat 2009, en la seva forma presencial amb la presentació oficial al CitiLab. Com si d’una estesa de peces de roba es tractés, els centenars de comunicacions vingudes d’arreu del món han estat penjades literalment en llargues fileres que cobreixen bona part de la Plaça de la Creació. Aquest serà l’espai en el què tindrà lloc demà l’acte que donarà inici a un CiberCongrés que amb el lema “Crisi analògica, futur digital”, s’enfoca clarament a avançar cap a un nou món amb un aprofitament total de les noves tecnologies.

Aquesta original presentació tracta de reflectir el dinamisme propi d’un “congrés vivent” en el que hi han estat participant 134 participants i 43 institucions i al que li queden encara 18 dies de debats i treball abans de presentar els seus resultats i conclusions finals.

En aquesta edició destaquen, entre altres, diverses activitats innovadores:

L’HKp, planteja una apropiació creativa d’objectes,eines, programari o màquines, que han estat modificats pels seus usuarios per donar-los un ús diferent al que tenien originàriament.

Les petites històries són protagonistes del bloc Anecdotarium, on es recullen aventures, problemes, confusions i pors nascudes en el sí de les comunitats i els projectes colaboratius.

La imatge és una altre dels llenguatges escollits en aquest Congrés, on es convida als participants a completar el 2009 Photo Album, per tal d’ilustrar nous i vells models, i també els processos de transició de l’era analògica a la digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar