skip to Main Content
Trambaix A Cornellà

L’oficina trenca les barreres i viatja amb Trambaix a Barcelona en una nova jornada del Breakout


L’huracà Breakout que va empènyer fa un mes desenes de professionals d’empresa i treballadors autònoms a l’exterior del WTC de Cornellà està previst que arribi amb força el proper dimarts 17 de novembre a L’Illa Diagonal de Barcelona… aquest cop en tramvia. I és que aquesta nova edició del Dia del Treball Sense Oficina serà encara més mòbil, ja que començarà a primera hora del matí amb un atípic trajecte en Trambaix des del CitiLab fins al centre comercial en el què portàtils, intercanvi d’idees i gent generant projectes conviuran amb els atònits passatgers. S’enllacen així dos espais que poden ser reinventats per nous usos alternatius.

Una experiència pensada per a ments innovadores
Si us considereu innovadors i oberts a nous horitzons professionals no us podeu perdre aquesta experiència, una autèntica revolució del sistema laboral tradicional subjecte a espais tancats que aïlla a les persones, dificultant la interacció amb el seu entorn. Veniu a l’Illa Diagonal, on des de les 9.30h del matí fins a les 7 de la tarda podreu compartir aquesta experiència única amb consultors, tècnics, directius, programadors, professionals autònoms i un munt de voluntaris que volen aprendre nous models organitzatius i fer networking.

A l’interior del centre comercial, els participants gaudireu de tot el què necessiteu per continuar els vostres projectes -connexió inalàmbrica, ordinadors, zona de treball-, amb el benefici de trencar la rutina de les quatre parets i de poder compartir coneixements amb els altres col·legues en una autèntica sessió de coworking. D’altra banda, tot el dia tindran lloc una sèrie de xerrades divulgatives sobre la feina sense oficina, les xarxes socials, el màrqueting en línia o les eines del treball col·laboratiu.

Breakout creix amb cada nova cita
Aquesta vegada, a més, comptarem amb l’experiència adquirida a l’anterior edició d’aquest projecte de recerca social que vol demostrar amb accions visibles que és possible utilitzar els espais urbans d’una forma alternativa per al treball associat a la mobilitat.

Breakout! és un projecte de recerca iniciat a Nova York per la Columbia University, conjuntament amb l’Institute for the Future amb seu a Sillicon Valley, i la consultora DEGW, entre altres entitats col·laboradores, que experimenta amb l’ús d’espais públics per situar treball mòbil a ciutats i nuclis urbans de tot el món.

On trobareu el Punt Breakout! Barcelona:
L’Illa Diagonal. Planta 1, al costat del Decathlon
Avinguda Diagonal 557
Trambaix
Línia T1 – Francesc Macià – Bon Viatge
Línia T2 – Francesc Macià – Sant Martí de l’Erm

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar