Calendari De Treball UrbanLabs 09

Les idees de l’UrbanLabs 09 segueixen bullint entre els innovadors tecnosocials


Passades dues setmanes de la seva celebració, els millors projectes presentats a l’edició 2009 de l’UrbanLabs segueixen endavant amb l’energia de les ments emprenedores que els van estar cuinant durant tres intensos dies. I perquè aquest esperit socioinnovador i d’estímul de la tecnociutadania continui bén viu s’han plantejat una sèrie d’eines per a impulsar la comunitat que està sorgint al voltant de l’UrbanLabs. De fet, ja s’han publicat a la web d’Urban Labs 09 els videos de tots els projectes presentats a la ronda final, generant així un extens arxiu d’idees que han acabat quallant.

Fórmules per donar continuitat
Els canals que s’han obert perquè tots aquells innovadors urbans segueixin connectats i puguin treballar en comú són bàsicament tres:

  • La llista de correu: Tots aquells que s’apuntin a aquest grup de distribució podran seguir les converses sobre els projectes de primera mà i rebran informació del què es realitza dins i fora del CitiLab.
  • L’UrbanLabs Club: Traspassar l’intens ambient de treball dels tres dies de Jornades a cites periòdiques durant tot l’any. Aquesta és una de les propostes que ha agafat més força entre els canals 2.0 com a fòrmula de continuitat de l’UrbanLabs i ja està prevista la primera reunió al Citilab pels propers dies. Si esteu interessats en participar uniu-vos al grup UrbanLabs a l’anterior llista de correu.
  • El feedback sobre l’experiència: També s’ha creat una llista de Feedback que serà de gran utilitat pels organitzadors per seguir apostant pel recolzament de projectes interessants i per redissenyar els aspectes que calguin de l’esdeveniment.

L’objectiu és que el potencial creatiu i emprenedor després durant tres dies no es dilueixi amb el temps i sigui canalitzat a través de treball tangible amb prespectiva de futur.

Així doncs, la cuina de l’UrbanLabs manté els fogons bén encesos per anar millorant i proposant receptes que puguin tenir impacte social a la ciutat i convertir-se en un grup estable de discussió i de treball que permeti impulsar també nous projectes cara al 2010.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar