Francisco Ros Visitant El Citilab

Francisco Ros, Secretari d’Estat de Telecomunicacions i Societat de la Informació, visita el Citilab


El Secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros, va visitar ahir tarda el Citilab-Cornellà, acompanyat pel director del Citilab, Vicenç Badenes i del equip directiu del Centre.

Durant el recorregut, el Secretari ha pogut conèixer de primera ma les seves instal·lacions, les activitats que s’hi duen a terme i les empreses que hi treballen. Ros s’ha mostrat vivament interessat pels diversos projectes tecnològics i socials que es generen des d’aquest laboratori d’innovació, en especial aquells que tenen més impacte social en el conjunt de la ciutadania i que pretenen acostar les noves tecnologies a la societat.

El responsable del Govern en matèria de noves tecnologies ha dedicat una especial atenció a les activitats que duien a terme els citilabers, com ara els tallers amb LEGO Mindstorms, les animacions de dibuixos animats realitzades amb Scratch o les sessions de televisió amb fons de croma -realment imaginatives- dels nois i noies de l’Institut Esteve Terrades que han participat de les activitats de la tarda. Francisco Ros ha intercanviat impressions amb els diversos grups de treball com ara Seniorlab, que han tingut ocasió de mostrar alguns vídeos amb històries de vida produïts per ells mateixos.

Seguidament ha tingut un contacte directe amb els emprenedors que fan crèixer els negocis de base tecnològica des dels espais que el Citilab reserva a aquestes iniciatives.

Nascut a Lorca (Murcia) l’octubre de 1950, Francisco Ros ocupa responsabilitats de govern des de maig de 2004 i és Doctor Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Madrid, Doctor en Enginyeria Elèctrica i Ciències Informàtiques per l’Institut Tecnològic de Massachussets i diplomat en el Programa Avançat de Direcció d’Empreses (PADE) de l’IESE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar