Trobada Sectorial De Comerç Al Citilab

Update posa el comerç al dia en la trobada sectorial organitzada per la Direcció General de Comerç


Durant dues hores els empresaris del sector del comerç han pogut actualitzar els seus coneixements del negoci de la mà dels experts d’Infonomia, Alfons Cornella i Antonella Brogalia, que han presentat experiències concretes d’innovació comercial per tal de proporcionar eines per millorar i orientar els diferents negocis del sector. La jornada ha tingut lloc a l’Auditori del CitiLab-Cornellà, i a més s’ha pogut seguir simultàniament per videoconferència a Girona, Manlleu, Lleida i Reus i en directe per Internet des de la pàgina web del DIUE

L’acte ha estat presentat pel conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que ha informat del nou conveni signat per la Generalitat amb Avalis a través del qual es destinaran 2 milions d’euros a facilitar el finançament del circulant a les empreses del sector del comerç. En aquest esdeveiment han acompanyat al conseller la directora general de Comerç, Gemma Puig, i el Director General d’Avalis, Sebastià Gironès. Aquest acord “Avalis comerç” ofereix un aval de 250.000 euros d’import màxim per empresa, del qual la Direcció General de Comerç aporta el 4% de l’aval com a dipòsit. Huguet ha assenyalat que el conveni ha de ser una peça clau per facilitar la continuïtat de l’activitat empresarial de les pimes i autònoms del sector del comerç.

Update es planteja com una síntesi dels articles, casos i conferències existents sobre la temàtica, per tal d’extreure’n les 10 idees clau que tot empresari ha de conèixer per estar actualitzat en el món del comerç. Entre d’altres temes, s’ha abordat el renaixement dels centres comercials, les noves tendències en retail, la logística intel·ligent, el comerç electrònic o les xarxes socials i la seva influència en el comerç.

En total, més de 450 professionals del sector han participat en aquesta edició de l’Update, que se celebra semestralment en obert a les principals capitals de l’Estat i també in-company per a importants empreses i institucions nacionals i internacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar